Glasbewassing

Glasbewassing in Noord-Brabant en omstreken

Wij nemen aan dat het wassen van de ramen niet behoort tot de kerntaken van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoonmaken van uw ramen niet zo makkelijk als veel mensen denken. Zeker als het glaswerk bij u omvangrijk en door bijvoorbeeld hoogte moeilijk te bereiken is. FAFS in Noord-Brabant biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Glasbewassing op maat in Noord-Brabant


Elk gebouw is anders en vraagt dus om een specifieke aanpak, FAFS biedt uw bedrijf oplossingen op maat in Noord-Brabant en omstreken. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan dat van het buitenglas. Samen met u stellen we een specifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden.

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing in Noord-Brabant


FAFS beschikt over professionele materialen om het glaswerk van elk gebouw vakkundig te reinigen. Als wij op hoogte moeten werken zetten we daarvoor telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo vinden we voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen. Voor alle soorten glasbewassing in Noord-Brabant en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres!
Impressie
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.