Dieptereiniging sanitair en keuken

Dieptereiniging sanitair en keuken in Noord Brabant en omgeving

Dieptereiniging sanitair


Hygiënisch sanitair is voor elke organisatie een vereiste. Medewerkers en gasten gaan er dan ook graag vanuit dat toiletten en andere sanitaire voorzieningen goed worden bijgehouden. Na enige tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken toch sterk vervuild.

FAFS ontzorgt u graag van deze werkzaamheden. Dieptereiniging van sanitair houdt in dat we alle sanitair onderdelen demonteren, reinigen, ontkalken, desinfecteren en controleren op gebreken. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw sanitair 100% hygiënisch schoon is, en in overeenstemming is met de strengste eisen.

Dieptereiniging keuken


Dieptereiniging is een zeer grondige reiniging van professionele keukens die ongeveer eens per jaar (of zo vaak als nodig) wordt uitgevoerd.

HACCP


Bij het professioneel gebruik van keukens moet volgens de wet aan de HACCP-eisen worden voldaan. Hygiëne is dan ook nergens zo belangrijk als in de keuken. Het concequent uitvoeren van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden is op langere termijn niet voldoende. Vuil nestelt zich namelijk ook op de moeilijk bereikbare plaatsen zoals kitnaden rondom friteuses. Bakplaten en fornuizen zijn door uitzetten en krimpen extra gevoelig voor slijtage, hierdoor kan vuil tussen en achter de apparatuur terechtkomen.

Hygiëne en onderhoud


Professionele keukens dienen hygiënisch verantwoord schoon te blijven, het dagelijks schoonhouden van deze ruimten draagt hieraan bij. Hiernaast is een periodieke dieptereiniging belangrijk, dit betekent het verwijderen van gecumuleerde vervuiling op moeilijk bereikbare plaatsen. Naast een goede hygiëne is de dieptereiniging ook van belang voor het onderhoud van uw apparatuur.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.